sende izle :)

3 Aralık 2012 Pazartesi

sahte çekilişler...sahte kazananlar...


herkesin çekilişine katılmam,
bunada katılmadım...
gördüğünüz gibi yok yok...
evinde ne varsa resmini çekmiş ki göndermeyecek belli,
ama kazanan kim,
blog yazmayan,
face kullanmayan,
twiter ı olmayan,
in mi cin mi belli değil biri işte!,
ama blogta duyurma şartı koyarlar,
bu kadar izleyiciyi salak yerine koyup,
sonra yeni çekilişler yapmasın diye uyarıyorum sizleri arkadaşlar...
kazananı da kafasından yazmış herhangi bir,kameralı,random sonucu falan değil,
sabah sabah sana ne oluyo derseniz..
millet zaten uyuyo,böyle zeki arkadaşlara gıcık oluyorum ondandır...
olurda siler diye,size yayınlıyorum sayfasındaki kazanan yazısını,
birde son gün katılmış bu kişi :)
ee topladı tabi toplayacağı izleyiciyi
işte bu arkadaş:



Çekiliş Sonucum :)

Arkadaşlar sonunda tüm katılımları saydım ettim bitirdim :)Birkaç günlük bu gecikme için hepinizden af dilerim :( Ama o kadar çok arkadaşım şansını denemek istemiş ki :) Say say bitiremedim. E artık bitti mi diyen canlarım bitti tabi :) Oh! Üstüne de koca bir bardak nescafe içtiğime göre artık kazananı açıklayabilirim :)) Kazanan arkadaşı random.org ile belirledim :)

Fotoğrafları ve videomu çekmeme rağmen hafıza kartım virüsten dolayı kendi kendini biçimlendirince hiçbişicik kalmadı:( E ben de tekrar çekiliş düzenleyip haksız kazanç olmasın diye mecbur bu şekilde yayınlıyorum...

Bilen varsa bilgisayar ekranını kendi kendine fotoğraf makinesi kullanmadan video kaydı almayı bana anlatabilirse de sevinirim :(
(nasıl bir cümle oldu anlamadım ya neyse)

Atlamadan şunu da belirteyim :) İlk defa çekilişime 258 Kişi yorum bıraktı :) yani tabi ayıklamalarla bu kişi sayısı 241 e düştü ama benim için bir rekor rakam bu :) Hepinize teşekkürler arkadaşlar! 

Sadede geliyorum tamam :)

Kazanan arkadaşım:

Hediyelerine bayldm! Ben de istiorum ! İzleyicinm face twtter kullanmıorm blogm yk zatn dha yeniym bnim olsnlr!!! - GEL VATANDAŞ ÇEKİLİŞE GEL!!!

tarih: 30.11.2012


BENİM YAZDIĞIM YORUM:

şimdi merak ettiğim birşey var;
twitter yok,
blog yok,
face yok,
ama blogta duyurma şartı var,
ve bu arkadaş senin açtığın bir isim olup olmadı ne malum,güven vermeyen bir durum değil mi bu!
izleyici toplamak için bunlara gerek duymanız komik!,tabi bunu yayınlarsan alnından öperim o ayrı,

23 yorum:

  1. neler neler yapan var buna gelene kadar :) ben o yüzden yaptığım her çekilişte, hediyeyi gönderdiğim kişiden, fotoğraf çekmesini ve eğer sorun olmayacaksa blogunda ya da twitterında ya da instagramda paylaşmasını istiyorum. keşke herkes böyle bir yol izlese.

    YanıtlaSil
  2. Hayret yaa !
    Nasıl mantık bu anlamadım.
    Missipisi'nin de dediği gibi Allahtan çekiliş sonuçlarında fotoğraf ve post rica ettim de içim rahat. Ve de bu kadarına kocaman bir Pes i uygun görüyorum.

    YanıtlaSil
  3. herşeyin sahteciliği var ne günlerdeyiz ya nelere tamah etmeye başladık bunlar için vakit ayırıp kafa yoracaklarına hayırlı işler için uğraşsalar ya minyonlarca yapılacak güzel şey var

    YanıtlaSil
  4. bak arkadaşım bu yazını kaldırman için sana minik bir uyarı yoksa o arkadaşın adıyla sanıyla ve kargo takip numarasıyla beraber yasal işlem başlatmayı uygun görüyorum. Ki ben de yorum yazan arkadaşlar gibi çekiliş sonucunda kazanan arkadaşlardan her daim fotoğraf isterim! Buna bu güne kadar ihtiyaç duymadım 3-5 izleyici için de duymam! Adımı yalan yanlış işler için karalamanıza da izin vermem!

    YanıtlaSil
  5. adında yazında burada duruyor,senin sanal kazanan arkadaşında sen olduğun için,kime yollarsan sen olacağın belli!
    belgeli çekiliş yapsaydında güvenilir olsaydı,istersen gerekli mercilere başvur,ben kuzenim avukat ona sordum,dava açtığında onun çekiliş sonucunu yayınlamadığı için fikri beyanında kusur bulunmaz dedi,ben buradayım senin hello kiticiğin nerede acaba?
    ver komşunun adresini faturala ona oh ne ala!!!

    YanıtlaSil
  6. hello kitinin hangi pc den yazıldığınıda çıkarabiliyoruz,biliyorsun değil mi?

    YanıtlaSil
  7. gayet iyi biliyorum tabi senin gibi karalama kampanyalarına ne yapılacağını da biliyorum arkadaşım! Benim yerim yurdum da belli giden kişinin fotoğrafları ve kargo bilgileriyle sana dönüş yaptığımda utanacaksın benim alnım ak yüzüm pak! 1 yıldır bu blog işindeyim ve senin gibi asılsız birinin asılsız iddiaları yüzünden de bu işi bırakmayacağım haberin olsun

    YanıtlaSil
  8. İstediğin bilginin de çıktısını alabilirsin hiiç problem değil!

    YanıtlaSil
  9. Ha ayrıca sanal ortam bu haklısın seninle de gerekirse sanalda değil reelde de görüşür bütün belgelerimle karşına çıkarım! Yüzün varsa o zaman bu yazından af dilersin!

    YanıtlaSil
  10. ya yolla x arkadaşına bak yolladım de,boş boş konuşuyosun ya,bırakma zaten blog yazmayı,sadece daha güvenilir sonuç kazan mesela o kişinin bloğu olsun ve sana teşekkür etsin,madem bu işi iyi biliyosun bunun yapılması gerektiğinide bilirsin,
    bundan sonra x arkadaşın,komşun,akraban aldım paketi bak burda dese ne olur ki!
    sende biliyorsun bunun böyle olduğunu...
    neyse,fikrimi yazdım,çekilişinede katılmadım,sadece içimden bunlar geldi sende cevap verdin,gerisi yazını okuyanların kararı...

    YanıtlaSil
  11. Beni tanımak isteseydin önce böyle birşey yapmayacağımı, tam aksine emek hırsızlarına karşı nasıl bir savaş verdiğimi bilirdin arkadaşım bu yüzden dediğin gibi olsun okuyan karar versin

    İçinden geleni yazmakta elbet özgür olabilirsin ancak adımı karalamaya çalışmanı haksız buluyorum. Yazını okuyup bana dönenlerin de dediği gibi "Çamur at izi kalsın" mantığını da tebrik ediyorum ve herkesin desteği sonucu sana sadece gülüyorum:)

    YanıtlaSil
  12. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  13. ewet çekilişin kanıtı yok,yoksa ben zaten o arkadaşı okuyordum...
    neyse sevgiyle kalın,
    adını karalamadım,kim olduğu belli olmayan kişinin kazanmasına son gün katılmasına,çamur attım...

    YanıtlaSil
  14. ya o kadar isimden bu kişinin nasıl kazandığı bile yok! anlamıyorum karalama kampanyası diye ezberlemişsin,nasıl hala yazabiliyosun,ben olsam foyam ortaya çıktı diye oturup özür yazısı yazardım ya!

    YanıtlaSil
  15. merhabalar, ne sizi tanırım ne bahsi geçen oje sandığı sahibesini.. blogum yok ama bir çoğunu takip ederim ve sıkı dostluklar kurduklarım da var... kesinlikle objektif olarak şunu desem size "sizin takipçi sayınız çok az, başkasına çamur atarak kendinize çıkar sağlıyorsunuz" hoş mu? "adını karalamadım,kim olduğu belli olmayan kişinin kazanmasına son gün katılmasına,çamur attım..." demişsiniz lakin çamur atmak zaten bir kimseyi karalamaya lekelemeye yönelik bir deyimdir... hadi bir şeyden şüphelendiniz, karşı tarafın mail adresinden vs.sinden konuyu irdelemek daha etik olmazmı, baktınız sizi tatmin etmeyen tutarsız cevaplar geliyor, elinizde de ciddi kanıtlarınız var, bu kişiye kanıtlarınızıda sunarsınız ve tutumu halen aynı ise yaparsınız bi post, dersiniz ki böyleyken böyle.. hiç hoş şeyler değil bunlar...

    YanıtlaSil
  16. 2 çekiliş ile 1000 izleyicim olur,örnekleri çok değilmi?
    bu posttan sonra gördüğünüz gibi hala izleyici aynı,sizce izleyici toplamak kimin derdi?
    yapmayın ne olur! objektif olun,ben makyaj,dikiş,kurabiye bloğu değilim ki,bedava ürün toplama derdinde de değilim,biri kazanmış,bloğu yok,nasıl kazandığı belli değil,bunu yazmak mı suç?
    elimde kanıt yok ortada bi durum var,sizinde benimde gördüğümüz,o arkadaşı tanıdığınız belli ama ben kimseyi tanımıyorum,yoksa objektif olurdunuz yukarıdaki arkadaşlar gibi...bana yazı yazan 2 kişininde bloğu yok ama bana katılanların var,sizcede blog sahibinin yönlendirmesi değilde nedir ?
    daha fazla yazmayın o arkadaşı uyarın kimseyi aptal yerine koymasın ,olay ortada,çekiliş yapan bloglar biliyor durumu!
    bu bloğu okursanız gününü yazan,derdini yazan,med line da yediği kazığı paylaşan bi blog hepsi bu,sevgiyle kalın..
    bundan sonraki yazılar yayınlanmayacaktır,pc başında sabahlayamam...

    YanıtlaSil
  17. hodri meydan, kanıtlayın (: tanıyormuyum oje sandığını, tanıdığımı lütfen kanıtlayın, ismini dahi bilmiyorum, şayet kanıtlarsanız gelip elinizi öperim, videoya çeker post olarak yayınlarsınız.. bakın ben diyorumki bende ortaya sizin izleyici sayınızla alakalı olarak yaptığınızı söylesem hoş olurmu? asla ve katta yapıyorsunuz demem, ana konu insanlara ne kadar çabuk çamur atılabilen bir ortam içinde olduğumuzu anlatmaktır derdim.. misal sizde bana o kişiyi tanıdığımı söylüyorsunuz, kısaca herkes birbirine birşey söylüyor.. anlatabiliyormuyum? benim elimde sizin izleyici sayınızı arttıracak (tamamen örnek veriyorum böyle bir amacınız olduğunu söylemiyorum) bir belge olmadığı halde üstteki yorumumda sadece örnek vermeme rağmen olayın şekli nasıl değişti.. yargısız infazdan bahsediyorum, sadece fikirlerimi yazdığım için beni objektif olmamakla suçlamanızda yargısız infazdır (: hem niye daha fazla yazmiyim, ne benim çekineceğim bi sıkıntım var ne sizin.. "biri kazanmış,bloğu yok,nasıl kazandığı belli değil,bunu yazmak mı suç?" demişsiniz, haşa asla suç değil ama üslup herşeyden önemlidir...dediğim gibi kanıt kanıt kanıt (:

    YanıtlaSil
  18. :)
    haklısın,ama inan 2 çekilişle 1000 izleyicim olurdu,aylardır kendi halimde yazıyorum,sadece bana saçma gelen çekiliş sonucunu paylaştım yine,izleyicim olmasın ben hala yazmaya devam edicem çünkü amacım bu,hem bu benim bloğumu itici kılar,çekici değil ki:)
    sizden özür diliyorum azcık sinirlendim,sevgiyle kal...

    YanıtlaSil
  19. valla haklısın.bende her çekilişe katılmıyorum.ama bazende dayanamıyorum:))

    YanıtlaSil
  20. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  21. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  22. Offf zaten bu orda duyur burda paylaşçı çekilişçilerden bıkmıştım bi de bunu gördüm artık afedersiniz ama 'yuh' diyorum yaa! Bu nedir yani?!?

    YanıtlaSil
  23. Hediyeyi kazanan arkadaş bunca yoruma rağmen neden hala ses çıkarmıyor anlamış değilim.Neden ortaya çıkıp da benim demiyor çözemedim.

    YanıtlaSil

ADSIZ YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR !!!
TEŞEKKÜRLER:)