sende izle :)

2 Kasım 2012 Cuma

Doa'dan Doğal ürünler...ama ucuz...

Daha öncede alıp memnun kaldım,zaten çok ucuzlar çok bi beklentim yoktu,doğal olduklarını bangır bangır sitelerinde söylüyorlar ya millete batıyo,ucuzsa adidir,niye bu kadar düşük fiyatlar diye adamların başının etini yiyorlarki onlarda her bloğa,yada siteye açıklama yapma gereği duyuyorlar sürekli:)
bakın mail atın yarım saatte döneceklerdir,başım ağrıyo deyin hemen çare buluyorlar:)
sağolsunlar benim kuuupppkuuuruuuu cildim için bu kadar dertliyseniz size hindistan cevizi yağı yollayalım dediler,yok dedim :)
ben paramla alırım,sonra bana hediye geldi deyip öve öve bitiremezsem gerçek düşüncem olmazdı...
valla yumuşacık yaptı,nemlendirmesi süper, zaten 6 tl mi neydi.Ama ne kadar olursa olsun işe yarasında,
gül suyu gül yaprağı gibi kokuyo,saç toniği kokusuz su gibi ama sıkınca kuruduğunda,dalgalarını koruyo yeni kullanıyorum anlamadım henüz,melisa kremi hediye,her kutudan çıkıyor sağolsunlar.
yok yok üzülmeyin sizede gönderecek kadar bonkörler:)
ben içine e ampul kırdım,harika bi nemlendirici oldu.
kakao yağı ve hindistan cevizi stok yapılabilir mi,yoksa bozulur mu?
buradan soruyorum bakalım yanıt gelecek mi:)
sevdim bu siteyi kızlar ... Reklam yapıyor demeyin toplamı 15 tutmayan bu ürünler için parmağımı bile kıpırdatmam ben :D sadece yüzüme yaradı ...

4 yorum:

  1. Güle güle kullan,bende en kısa zamanda Doa'dan alışveriş yapmak istiyorum,hindistan cevizi yağının bozulacağını sanmıyorum,Amerika'da 470 ml'lik koca kavanozda satılıyor,o bozulmuyorsa ki bunlar daha küçük hiç bozulmaz,sen yine de sor istersen.

    YanıtlaSil
  2. yağlar konusunda korkmayın bozulmazlarlar da bu stoklama arzusu neden, savaş falan mı çıkacak, diyelim ki çıkacak, makarna stoklayın tabi bizim fikrimiz. biz buradayız, ayrıca 20 tl ye de kargo bedava.

    açıklama olayına gelince, ürünleri direkt yoksul 3. dünya ülkelerinden ana tedarikçilerden alıp onun üzerine piyasanın 3 de biri fiyatına orjinal ürünler satınca bazı firmalar ve şahıslar haliyle yok iyi gelmedi, yok samimiyetsizler, yok reklam yapıyorlar diye sağa solda hakkımızda ne yazılıyorsa altına yorum yapıyorlar.

    biz de ilave ediyoruz, kozmetik mucize yoktur sevgili ablalar, kozmetik dermo yalanlara kanmayın, cildinizi nemli tutun yeter. kişi standart olmadığı için bakımı a standart olmaz, siz sadece probleminizi ve cildinizi tanıyın uygun bir çözüm muhakkak vardır. kimseye mucize vadedip karşılığında el kadar ürüne 50 100 lira almıyoruz. alışveriş yapmadan önce iletşime geçmeniz sizin yararınızadır bunu da unutmayın.

    YanıtlaSil

  3. Teşekkür ederim Doa,şeyy biz kızlar işimizi garantiye almayı seviyoruz galiba,kalmaz malmaz,fiyatı artar falan :)
    eşimde saçları için şampuan aldı,ailemizin aktarı DOA:)
    kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  4. Açıldığında çok daha uygun fiyatlara birçok ürününü almıştım fakat şampuan ve saç kremi gibi ürünlerini kullanamıyorum :s Adana'nın suyu kireçli olduğu için şampuanın pek etki göstermeyeceğini söylediler e zaten ben de bunun için doğal şampuan arıyordum! :s
    Neyse krem, saç bakım yağı, katı parfüm gibi ürünlerini seviyorum :)

    YanıtlaSil

ADSIZ YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR !!!
TEŞEKKÜRLER:)