sende izle :)

28 Eylül 2012 Cuma

clınıque alışverişi..ilk kez...

Adana Realde Boyner Mağazasında öylesine dolanırken,hakiki fondöten arayışında dolanıyordum,(o kadar fondöten kullananlar hakiki kelimesinin anlamını bilirler :)ve tabiki tahmin edeceğiniz üzere kızlar hemen yanaşır,yardımcı olalım derler, bana onlar avına yaklaşan Jaws gibi geliyorlar:)
yani samimi bulmuyorum ama kibarca teşekkür ediyorum...
kuzenimle tüm gün gezdik tozduk,sonra bizde kalması için ısrar ettim,


 akşam yatarken makyajını sildiğinde,Allahım alakası olmayan bi yüz,renk tonu farklılığı,cansız bi yüz:) ama tüm gün cildi düzelmiş ne güzel olmuş diyordum,sorunca clinique kullanıyorum mest oldum dedi,bende Boynere geçtiğimde hafiften oralarda dolanırken ,Yeliz Hanım çok yardımcı oldu,almam için ne hediyeler verdi:)
göz altı kapatıcısı ve even better serisi fondöten,gerçekten güzel,hani bulamıyorum diyorsanız bi şans verin,cilt bakımı alana bonus kutusu hediye iken bana 2 makyaj ürününe verdi sağolsun :)

itiraf ediyorum bu kutuyu vermeseydi kesinlikle almazdım,çünkü bugün marketlerde bile numune deterjan dağıtılırken,ezbere birileri övdü diye cilt bakımı a-la-mam !
hadi makyaj ürünlerini deniyolarda,nemlendirici,göz kremi,leke  ton farklılığı için kremler bi kerede belli olmazki.
ve şunu söylemeliyim,göz makyaj temizleyici müthiş ,pahalı ama göz temizlenmiyo sabah kalktığınızda,rimel akmış oluyo,bu solusyonda öyle bi sıkıntı yok,ben normal sanıyordum ama değilmiş.
temiz göz altına,bilyeli göz kremi var onu sürüyorsunuz serinlik veriyor ve bugün 1 hafta oldu ,güldüğümde kırışan yerler kuruluktanmış şimdi azaldı,nemlendiriciside aydınlık bi his veriyor.
Şiddetle tavsiye ederim artık paramın adresi belli oldu :)
ya yüzüme iyi gelsinde haketsin ...ama makyaj temizleyici olarak Biodermadan geçmem..gözü çok iyi temizlemiyor ondan dolayı bu mor şişe ömrü billah kankam olacak...
merakla diğer ürünlerini kullanıcam...bakalım haber veririm size...

5 yorum:

  1. öyle güzel anlatmışsınki kalkıp boynere gidesim geldi:))
    güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  2. paramla gidip aldım ya ondandır :D

    YanıtlaSil
  3. Bu kutuyu 2 ürün iç,n verdiklerine inanmıyorum yaa :) normalde 3 ürünü veriyorlar ben de almak istiyordum ama 3 ürün çok fazla geldi, dah yen, aldım bir sürü şey diye. Bakayım ben de bi şansımı deneyeyim ama bana kesin vermezler :(

    YanıtlaSil
  4. zaten son gündü:) bence banada bidaha vermezler:)

    YanıtlaSil
  5. :))Allah seni cvba bak paramla gttm aldım ya:))

    YanıtlaSil

ADSIZ YORUMLAR YAYINLANMAYACAKTIR !!!
TEŞEKKÜRLER:)